Terrasoverkapping

terrasoverkappingEen terrasoverkapping is, zoals de naam al zegt, een overdekt terras. Net zoals een zonnescherm zorgt een terrasoverkapping voor bescherming tegen te felle zon, maar, in tegenstelling tot een zonnescherm, ook tegen guurdere weersomstandigheden.

 

Een terrasoverkapping als zonnescherm?

Indien je voor iets definitiever en sterker wilt opteren dan eenzonnescherm, kan je altijd kiezen voor een terrasoverkapping. Dit is een constructie gemaakt uit hout of aluminium met daarbovenop een overkapping of een dak, uit materialen zoals aluminium, hout, glas, polycarbonaat of een doek.
Doordat het dak wordt ondersteund door steunpalen is deze constructie sterker en bijgevolg ook beter bestand tegen wind en regen.terrasoverkappingen

Prijs van een terrasoverkapping

Doordat een terrasoverkapping sterker is en iets meer manuren kost om te (laten) plaatsen, is het evident dat de prijs ook hoger licht dan een zonnescherm.
Afhankelijk van de grootte en de materialen mag je ook zeker zijn dat de prijs nog aardig kan toenemen. minstens op zo’n 800 à 1000 euro voor een terrasoverkapping van om en bij de 10 vierkante meter.

Wil je meer informatie over terrasoverkappingen? Klik hier!

Prijsofferte terrasoverkapping

Interesse in de terrasoverkapping? Vul de onderstaande prijsaanvraag in en kom zonder aankoopverplichtingen een prijsofferte te weten van verschillende leveranciers.terrasoverkapping alternatief zonnescherm