Knikarmschermen voorbeelden

Knikarmschermen voorbeelden

Soms doen beschrijvingen niet meteen een belletje rinkelen… Gelukkig zijn er foto’s die ons al veel verder op weg kunnen helpen!
Wil je graag een bepaald type zonnescherm, maar geraak je er niet aan uit hoe je moet uitleggen aan jouw architect/vakman/installateur hoe je het voor ogen ziet? Dan zijn deze voorbeelden misschien wel handig!
Uiteraard kan je deze foto’s ook gewoon gebruiken als inspiratie. Heb je zelf nog een voorbeeldfoto, waarvan je denkt dat die zeker op deze pagina thuishoort? Stuur ons een mailtje en misschien voegen we jouw foto wel toe op deze pagina.

zonneschermen

Op bovenstaande foto zie je twee neutrale, grijze knikarmschermen. Ze passen perfect bij de eenvoudige stijl van de moderne woning en dekken een groot deel van het terras af om in een schaduwrijke omgeving te kunnen vertoeven.


Dit type knikarmscherm wordt heel vaak gekozen in België. Het is een iets vrolijker zonnescherm en past bij elk type woning. Meeestal gaat het om een combinatie van witte strepen met een ander kleurtje. (Vaak de keuze tussen groen, geel, blauw en rood.)

zonnescherm zonweringHier nog een variant met streepjes, maar deze keer dan inclusief een afhangscherm. Dit afhangscherm is perfect om volledig afgescherm te zijn van schaduw, maar ook om de hitte enigszins buiten het zonnescherm te houden.